Duem treballant des de principi d’any per a renovar-nos, per dins i per fora. Hem creat una nova web, hem canviat la nostra imatge corporativa i estem molt motivades per oferir-te el millor de nosaltres aquest hivern.

Què trobaràs en aquesta nova etapa?

Per començar, tenim una promoció molt especial per combinar ulleres a un preu molt interessant. Per 99€ pots gaudir de dues ulleres amb vidres monofocals.

Las muntures son modernes, atrevides, clàssiques… en definitiva, les que sabem que s’adapten al teu estil. Les trobaràs a la nostra òptica, a Sa Pobla, i poc a poc, les anirem compartint tant a la nostra web com en les nostres xarxes socials, Facebook i Instagram.

Quins seran els propers passos?

Durant les properes setmanes trobaràs a la botiga online una selecció de:

  • Les ulleres de moda per aquest hivern del 2018:una petita selecció de muntures per a la nostra botiga online. Evidentment, a l’òptica en trobaràs moltes més, però en el nostre petit ecommerce t’oferirem allò més exclusiu.
  • Les ulleres outlet que creiem que han de tenir una nova vida:en aquesta secció trobaràs les ulleres outlet, a molt bon preu i graduables en la seva gran majoria i que esperen poder “sortir” de les nostres estanteries perquè s’ho mereixen.

Esperem que t’agradi aquest nou espai i desitgem compartir amb vosaltres aquesta nova etapa que ens apassiona.