A l’hora d’escollir vidres per a les teves ulleres, moltes vegades no saps quins factors has de tenir en compte. Malgrat això,escollir el tipus de vidres correcte  és important, y val la pena saber quines coses cal valorar. 

Depenent del teu estil de vida, hauràs de tenir tendència a triar un tipus de vidre o un altre. Una elecció encertada et pot alliberar de molts problemes i incomoditats.

A la Òptica Sa Pobla tenim un equip de professionals que t’ajudaran a prendre la decisió correcta. Però també volem avançar-te algunes claus per a saber quins tipus de vidres son els més adequats per a tu depenent del teu estil de vida. 

Només digues…

Fas servir molt l’ordinador? Necessites vidres antireflectants.

Si a causa de la teva feina o estil de vida passes moltes hores davant ‘un ordinador (o altres pantalles) et recomanem els vidres antireflectants. Aquest tipus de vidre evitaran que et molestin els reflexes de la pantalla i poden ajudar-te a evitar les conseqüències que aquests poden tenir com ara mal de cap o sequedat ocular.

Treballes a l’aire lliure? Usa vidres fotocromàtics.

Si treballes al camp, a l’obra o en qualsevol altre feina que impliqui passar el dia a l’aire lliure i no vols dur ulleres de sol, el més recomanable és que usis vidres fotocromàtics.

Aquests vidres s’enfosqueixen quan reben molta llum i s’aclareixen de manera automàtica en ambients foscos. Els avantatges d’unes ulleres de sol sense haver de dur-ne una.

Estàs molta estona conduint? Llavors, usa vidres polaritzats.

En aquests casos els millors son els vidres polaritzats. Aquest tipus de vidres eviten enlluernaments que poden ser produïts tant per l’asfalt, la neu o l’aigua. Sense cap mena de dubte, la opció més segura si passes molta estona conduint.

Ets una persona esportista? Els vidres mirall són per tu.

Els vidres mirallson molt útils per a esports aquàtics o d’hivern i per a ambients amb molta llum. El seu efecte mirall reflexa la llum i protegeix els teus ulls dels excessos de lluminositatdirecta, a més dels reflexos de l’aigua, la neu o l’arena. La manera perfecta de protegir els teus ulls si ets esportista.

Cuida els teus ulls amb uns bons vidres

Escollir els vidres adequats que s’adaptin millor al teu estil de vida és important per a protegir els teus ulls. Malgrat això, el més important, tinguis l’estil de vida que tinguis, és que els vidres de les teves ulleres compleixin els estàndards de qualitat.

A la Òptica Sa Pobla podem recomanar-te quin tipus de vidres s’adapten millor a tu, a més de proporcionar-te vidres de qualitat que mantindran els teus ulls en les millors condicions.

Fes-nos una visita i comença a cuidar els teus ulls!