Evitar problemes de vista en els infants és essencial per a què donin el 100% en els estudis. Moltes vegades, els problemes de visió deriven en problemes de rendiment, i està a les nostres mans evitar-ho.

A la Òptica Sa Pobla sabem que la prevenció i la detecció precoç és essencial per a corregir aquests problemes de visió i que l’aprenentatge dels nostres fills no es vegi afectat negativament.

Per aquesta raó, et donem 5 consells que ajudaran a cuidar la salut visual dels teus ulls.

Revisa la vista dels teus fills de manera periòdica

Durant l’estiu molts nens fan una estirada i creixen. És el moment perfecte per realitzar una revisió i comprovar que no hi ha problemes de miopia, astigmatisme o hipermetropia.

Recorda que la vista no és una cosa estable, especialment en els nens. Si no ho has fet encara hi ets a temps. Mai és massa tard per arreglar els problemes de vista dels nostres infants.

Pregunta’ls-hi si veuen bé la pissarra

De vegades és complicat que un infant ens digui que té problemes per veure-hi bé o que sàpiga que no hi veu bé. Per això cal que els hi fem preguntes que ens permetin detectar si tenen algun problema de visió.

Podem començar xerrant amb els nens sobre l’inici del curs, pregunta’ls-hi pels seus amics, a on seuen, si veuen bé la pissarra, …

També poden ser senyals de problemes visuals el mal de cap o la falta d’atenció. Per tot això, els professors poden ser de gran ajuda per tal de detectar aquests problemes.

Deixa escollir als nens les ulleres que més els agradin

Els nens poden mostra-se reticents a posar-se unes ulleres. Al principi pot ser una molèstia dur-les per la falta de costum, Escollir unes ulleres que els agradin els farà sentir més disposats a dur les ulleres i els ajudarem a la seva salut visual.

Cuida la seva vista evitant que abusin de l’ús de les pantalles

L’ús excessiu de pantalles és una de les principals causes dels problemes de vista en els infants.Pot accelerar la degradació de l’ull o causar problemes com la sequedat ocular. Si evitem que abusin de les pantalles podem prevenir aquests problemes. A més a més, contribuirem a estimular la seva imaginació i afavorirem que desenvolupin correctament les seves capacitats.

Aprovecha nuestros descuentos en monturas y cristales 

Els llibres, el material escolar, els uniformes o la roba, …  tornar a l’escola significa tenir moltes despeses. Tot i això, no hem d’escatimar a l’hora de cuidar la salut visual dels nostres fills. La correcció de problemes de vista des de la infància pot evitar mals resultats en la vida adulta.

Quina millor manera d’enfrontar-se a aquestes despeses extres que aprofitar la nostra fantàstica promoció en muntures i vidres per a les ulleres graduades dels teus fills?

A la  Óptica Sa Pobla tenim durant el  setembre un 20% de descompte en muntures i vidres!