Davant la situació d’emergència sanitària i estat d’alerta pel COVID-19 ens trobam amb l’obligació de prendre les següents mesures per protegir la salut, tant del nostre equip, com de les persones que hagin de venir a la nostra òptica per raons d’urgència.

Per aquest motiu, la nostra òptica romandrà tancada i només atendrem urgències amb cita prèvia.

 1. No farem revisions de vista, ni adaptacions de lents de contacte, ni revisions auditives, ja que no podríem mantenir la distància de seguretat d’1 metre.

 2. Els serveis mínims seran per atendre les entregues i recollides de comandes.

 3. Recomanam que per urgències com, ruptura de vidres o muntures, necessitat de líquids de lentilles, compra de piles per audiòfons, ens aviseu primer telefònicament, per whatsapp o per email, per tal de concertar una cita. Així evitarem que més de dues persones es concentrin dins l’òptica.
   • Telèfon: 971 54 18 79
   • Whatsapp: 618 29 12 09
   • Email: info@opticasapobla.com

 1. Vos recordam els horaris que tendrem excepcionalment durant el temps que duri l’estat d’alarma

De dilluns a divendres
De 9.00h a 13.00h

 1. Pregam que, entre tots, prenguem les mesures necessàries d’higiene que recomanen les autoritats sanitàries: rentar-nos les mans, abans i després de la visita a l’òptica, neteja dels espais on tenguem contacte físic, ús de mascaretes per prevenció (encara que no sigui estrictament necessari), evitar contacte físic, evitar tocar-se la cara…

Gràcies a tots per la vostra col·laboració, paciència i solidaritat.

Entre tots tornarem molt aviat a la normalitat.