Lookbook: les ulleres que es duen aquesta tardor-hivern 2019

Ei, hola! Caçant tendències en ulleres per aquesta tardor-hivern 2019-2020? Has arribat al lloc perfecte!


Per si encara no ho saps, has arribat fins l’illa de Mallorca, concretament al poble de Sa Pobla. Des d’aquí, com a apassionades de les ulleres que som, hem preparat aquest especial tendències en ulleres per a la temporada tardor-hivern per als caça tendències del planeta, com tu.

 

 

Escollir unes ulleres noves és un moment molt especial per tot allò que implica…

  • canviar d’estil o seguir fidel al que teníem;
  • que ens preguntin: “T’has canviat el look!, com és això? ”i haver de donar explicacions;
  • decidir si seguim sent una cara amb ulleres de pasta o canviem al metall, o si, aquesta vegada si!, romp amb tot i em poso unes ulleres geomètriques…

 

 

No és un tema qualsevol, és un moment únic que ens omple d’il·lusió i que ens fa esperar expectants a que ens truquin per dir-nos: “Ja pots passar a buscar les teves ulleres a l’òptica.” Aishhh!

Així que, si estàs en aquesta situació, a punt per saltar sense xarxa, de decidir qui vols ser aquesta tardor-hivern, et domem unes pistes sobre què es porta en ulleres en ple fred sense perdre l’estil.

Les ulleres ho diuen tot sobre tu. Qui vols ser aquest hivern?

 

Ulleres de pasta per a les que reconeixen ser romàntiques i no se n’amaguen

 

Aquestes muntures que veus son unes ulleres de pasta de Tous en tons de tardor que rompen amb els colors sobris del nostre armari d’hivern. Ens encanta l’estil romàntic de les ulleres de Tous, sempre fidel a les preferències de la dona que compra les seves joies.

 

Ulleres de sol amb doble pont per a les que gaudeixen sent modernes

 

El doble pont segueix sent tendència aquesta tardor-hivern? Yes! Y què bé que sigui així. Aquesta combinació d’aire intel·lectual que fan les muntures de doble pont com aquesta Woodys i el toc modern dels vidres degradats en blau, és perfecte!

 

Ulleres geomètriques per a les que els agrada fer girar mirades

 

Aquesta geometria de les ulleres que es portaran aquesta tardor-hivern 2018-19 és una mescla de la nostàlgia dels 90 i de l’streetstyle dels pre-millenials. Aquest look geek o nerd que –no sabem perquè- ens dona un aire molt sexy! Les ulleres geomètriques diuen molt sobre tu, així que si et decideixes per dur-ne, llueix-les al màxim i sense por!

 

Ulleres daurades metàl·liques per a la Lolita del mil·lenni

 

Aquests sí que són la creme del moment. És un look entre intel·lectual i Lolita, entre el “m’he posat qualsevol cosa que he trobat a l’armari” i “mesuro cada cosa que duc”. És un art! Les ulleres graduades metàl·liques d’aviador són elmustdel moment i sembla que ho seran durant una llarga temporada.

 

Segueix visitant-nos!

 

Per què? Perquè al nostre blog de tendències en ulleres t’explicarem el que hem vist, trobat i caçat i també les ulleres que ens han enamorat aquesta temporada. Ulleres per a tots els estils per a que trobis les teves. Perquè quan les escullis parlin de tu. I saps que explicaran?

 

“Si encara no has trobat les ulleres dels teus somnis, comparteix amb nosaltres allò que estàs cercant i et donarem moltes i bones idees sobre què es porta!”