Nosaltres

QUI SOM

CREIEM EN UNA ALTRA MANERA DE VEURE LA VIDA: THE BRIGHT SIGHT

Perquè portem més de 30 anys estant a prop teu!

 

Si has arribat fins aquesta pàgina és perquè o bé  ja ens coneixes i et ve de gust saber com estem i com ens va després de tants anys seguim o potser encara no ens coneixes i vols saber quina cara fem, com ens definim i com et podem ajudar.

El temps ens ha fet ser més positives, resolutives i properes que mai

Sempre pots veure les coses de dues maneres: nosaltres les veien de la manera positiva!

Ens encanta trobar sempre solucions per a tots els problemes; des d’arreglar una vareta rompuda d’aquelles ulleres que tant t’agraden i no vols deixar de dur, fins a trobar els audiòfons perfectes per a que no et perdis cap conversa. O fins i tot deixar-te unes ulleres per a que puguis veure si combina amb la teva roba a casa.

La família ha crescut. T’expliquem la nostra història de dones

N’Isabel era quasi una nina quan va començar a l’òptica: petita, nerviosa i audaç. El perfeccionisme és la seva gran basa. Quan no està polint vidres o ajustant frontisses està netejant qualsevol bri de pols que detecta a la botiga en un obrir i tancar d’ulls.

N’Aina és òptica-optometrista, audiòloga-protèsica i el yang de n’Isabel en el nucli històric de l’òptica (duen més de 30 anys treballant juntes a l’òptica). Es complementen en el perfeccionisme i en les ganes de continuar aprenent i innovant.

Aquest petit equip té una madona, na Maria, que va aplicar el seu lema de vida “més a propet” a la seva filosofia de treball i les seves nines s’hi van afegir amb els ulls clucs. “Na Maria de s’òptica”, com se la coneix a Sa Pobla, duu tants anys descobrint i seleccionant ulleres, que sap quines muntures et quedaran bé només mirant-te.

Un trio que es complementa amb un equip més jove

El trio el completa na Cati, la nina més jove de l’equip. Va entrar per dur la comptabilitat però les seves ganes d’aprendre l’han duta fins al taller i l’atenció al client. No la feu posar vermella, que és una mica tímida.

També s’ha unit a la família na Marta, la cinquena dona, per aportar la visió online a un negoci de tota la vida. Na Marta va créixer entre les “patatilles” que venien dins les caixes d’ulleres, fent inventaris sempre que calia i sent model quan venien els representants. Després va passar al món de les lletres i les paraules i les va transformar en estratègies de màrqueting online.

Som 5 dones

Maria Perelló

Alma mater

Isabel Mayol

Ninja del taller i trends detective

Aina Autonell

Òptic-optometrista i Audiòloga protèsica

Cati Sabater

Admin girl

Marta Bertran

Marketing & Comunicació
Abrir chat
En què et podem ajudar?