Serveis

Salut visual

Mirem com estan els teus ulls.

Et convidem a revisar la teva vista un cop l’any. En el cas dels estudiants, recomanem fer un seguiment més continu – a l’inici i al finalitzar cada curs -, ja que moltes hores d’estudi, i amb el creixement i les estirades, la visió també evoluciona.

En el cas que tinguis una visió estabilitzada, pots espaiar les teves revisions a cada any i mig o dos. N’Aina t’ho recomanarà en cada visita.

Demana una cita amb n’Aina.

view collection

Moda en ulleres graduades i de sol

T’ajudam a triar les ulleres que et faran sentir més bé.

N’Isabel i na Maria coneixen a la perfecció el mostrari de cada marca, que escullen amb la màxima amplitud cada temporada per adaptar-nos al teu estil.

Et confessem (amb molt d’orgull i humitat) que teníem ulleres rodones quan encara ningú ens les demanava, i també quadrades, muntades a l’aire, d’estil retro o de doble pont. Érem unes caçatendències en potència (i nosaltres sense saber-ho).

view collection

Visió infantil

La importància de créixer bé. Per a aprendre millor.

Fem seguiment de com evoluciona la vista dels més petits. L’ús de dispositius mòbils comença cada vegada a una edat més primerenca fa que els ulls dels nens tendeixin a desenvolupar patologia visuals més aviat.

Per prevenir i informar les famílies i professors, formem part de la campanya “Veure per aprendre”, de l’Associació Visió i Vida.

view collection

Audiòfons

T’ajudem a sentir i entendre millor. Oïda i vista són dos sentits que van de la mà.

Per això, en el nostre centre trobaràs també un gabinet on revisarem el teu audició. La revisió és gratuïta però cal demanar cita prèvia amb Aina, perquè pugui dedicar-te el temps necessari.

Un cop realitzat l’examen auditiu, t’aconsellem sobre com afrontar la pèrdua auditiva perquè no afecti a la teva vida personal. T’assessorem en els audiòfons i fem junts el procés d’adaptació (uns dos mesos).

És un canvi i un procés i, com en tot en aquesta vida, cal adaptar-se.

view collection
Abrir chat
En què et podem ajudar?